sefansc
October 10-13, 2012
Eaglewood Resort & Spa
Itasca, IL

Agenda
Wednesday, October 10, 2012

8:00am - 5:00pm Optional ServSafe Class
1:00pm - 4:30pm Optional Elkay Tour
3:00pm Registration
4:00pm - 4:30pm
Coaches Supplier Meeting - Pavillion
4:30pm
Coaches Set-up
5:00pm - 6:00pm Dealer Meeting - Pavilion
6:00pm - 6:30pm
Reception (meet your Coach) - Red Oak Foyer
7:00pm Dinner with your Coach (off-site) - Meet in Lobby


Thursday, October 11, 2012

6:30am Breakfast - Burnham's
8:00am - 10:00am 2-hour Coaching Sessions
10:00am - 10:30am
Break
10:30am - 12:00pm
90-Minute Coaching Sessions
12:00pm - 1:30pm
Lunch - Burnham's
1:30pm - 3:00pm    
90-Minute Coaching Sessions
3:00pm - 3:30pm
Break
3:30pm - 5:00pm
90-Minute Coaching Sessions
6:00pm
Networking Event at WhirlyBall


Friday, October 12, 2012

6:30am Breakfast - Burnham's
8:00am - 9:30am 90-Minute Coaching Sessions
9:00am
FPP set-up
9:30am - 10:00am
Break
10:00am - 11:30am
90-Minute Coaching Sessions
11:00am - 11:30am
FPP Supplier Meeting - Trillium Amphitheater
11:30pm - 1:00pm
Lunch - Burnham's
1:00pm - 2:30pm FPP Sessions
2:30pm - 3:00pm Break
3:00pm - 4:30pm
FPP Sessions
4:30pm - 5:30pm Cocktails and hors d'oeuvres - Red Oak Foyer
5:30pm Evening on your own


Saturday, October 13, 2012

6:30am Breakfast - Burnham's
8:00am - 9:30am FPP Sessions
9:30am - 10:00am Break
10:00am - 12:00pm FPP Sessions
NOTE: Flight departure times should be no earlier than 2pm (CST) on Saturday, October 13, 2012.